woensdag 8 september 2010

Culturele activiteiten in de omgeving

Onze nieuwe opdracht is: "Zoek zoveel mogelijk culturele activiteiten in de omgeving van Hoogvliet"
Dit hebben we gevonden:

- De Kom, Hoogvliet
De Kom activiteitenpagina
Zoals je kan zien zijn er verschillende dingen te doen, bijvoorbeeld Judo, Gitaarles en Salsa.

- Zevensprong, Hoogvliet
Zevensprong activiteitenpagina
In september zijn er een aantal activiteiten die je kan doen, er worden bijvoorbeeld aquarellen tentoongesteld van Wil Poot en er is ook een foto expositie.

- Bioscoop Arcaplex, Spijkenisse
Dit is een overzicht van een aantal films die op dit moment in de bioscoop draaien.

INCEPTION

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) is een handige dief, een ware meester op het gebied van ‘Inception’: het stelen van waardevolle geheimen uit het onderbewustzijn van mensen die in de droomfase verkeren, wanneer het brein het meest kwetsbaar is. maar is hij ook in vele landen voortvluchtig. Daarnaast is hij alles kwijt wat hem ooit dierbaar was. Cobb krijgt echter de kans zijn oude leven weer terug te krijgen, in ruil voor het uitvoeren van een vrijwel onmogelijke ‘Inception’: Cobb en zijn team van specialisten moeten deze keer geen idee stelen, maar het in iemands brein plaatsen.


GROWN UPS

Een groep vrienden van de universiteit ontmoet elkaar 30 jaar later weer tijdens de 4 juli viering. Daar komen ze erachter hoe iedereen volwassen is geworden, en hoe nĂ­et....
Met o.a. Adam Sandler, Chris Rock, Kevin James, Rob Schneider, Salma Hayek en Steve Buscemi.



GOING THE DISTANCE

Erin's (Drew Barrymore) droge humor en ongecensureerde openhartigheid charmeren de kersverse vrijgezel Garrett (Justin Long) tijdens een potje bier, een pubquiz en een ontbijtje de volgende ochtend. Hun chemie wakkert een hartstochtelijke zomeraffaire aan, maar geen van beiden verwachten dat het stand houdt wanneer Erin teruggaat naar haar huis in San Francisco en Garrett achterblijft voor zijn baan in New York.



THE EXPENDABLES

The Expendables zijn huurlingen noch geheim agenten. Ze kiezen zelf hun missies en zijn aan niets of niemand gebonden. Ze wagen hun leven niet voor het geld of voor de roem, maar omdat ze hopeloze, gruwelijke toestanden uit de wereld willen helpen. Wanneer de Verenigde Staten en enkele andere landen hen vragen om een corrupte Zuid-Amerikaanse dictator te elimineren die zijn land in een puinhoop heeft veranderd, happen ze toch toe.




- Soos, Hoogvliet
Er worden verschillende feesten georganiseerd in de Soos.
 
- Theater "De Stoep", Spijkenisse
De Stoep activiteitenpagina
In dit theater zijn er verschillende voorstellingen te zien, op de site zie je alle voorstellingen die er zijn in 2010-2011

- Informatiecentrum Hoogvliet
Informatiecentrum activiteitenpagina
Er worden in november bewonersavonden georganiseerd en er is ook een kunstkop festival.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten